Agentie Publicitate Bucuresti – Servicii BTL

[special_heading title=”Servicii BTL” subtitle=”Vrei ca firma ta sa creasca insa fara a creste cheltuielile? Iti doresti sa intri pe noi piete? Cauti sa sporesti vizibilitatea brandului tau?” animated=”yes” margin_bottom=”30″]

Suntem o agentie de publicitate care iti ofera cele mai bune servicii BTL la cele mai bune preturi. Cu ani de experienta in activitati de comunicare BTL, CBR MARKETING SOLUTIONS te ajuta sa construiesti campania potrivita segmentului tau tinta pentru a ajunge la cele mai eficiente rezultate, chiar si in momentele de recesiune.

Echipa noastra de profesionisti te va ajuta sa construiesti brand awareness, oferindu-ti idei out-of-the-box, servicii de marketig inovatoare, precum si activitati de creatie logo, direct mail, newslettere, brosuri, evenimente si expozitii, branding, si multe alte materiale promotionale si nu in ultimul rand cele mai bune servicii BTL.
Echipa CBR MARKETING SOLUTIONS doreste sa experimenteze, imbinand cele mai moderne tehnologii cu creativitatea, in vederea obtinerii unor rezultate remarcabile pentru partenerii nostri.

Ca agentie de publicitate CBR MARKEITNG SOLUTIONS se bucura de o vasta experienta in construirea imaginii companiei tale in cadrul expozitiilor si evenimentelor corporate, B2B sau B2C.

Indiferent daca ai nevoie de realizare grafica 3D, design cat si tiparirea materialelor promotionale, standuri promotionale de prezentare atat pentru indoor sau outdoor, echipa noastra poate realiza ceea ce ai nevoie in cel mai scurt timp.

Echipa noastra de profesionisti vine in ajutorul companiei tale de la crearea ideilor pana la proiectarea completa in vederea comunicarii mesajului potrivit catre clienti.
Efectuam design-uri inovatoare si punem ideile in aplicare in vederea realizarii unor expozitii complete care vor reusi sa comunice intr-un mod creativ si eficient mesajul dorit.

Noi coordonam activitatile astfel incat, alaturi de clientii nostri, sa implementam cele mai bune idei in ceea ce priveste designul standurilor promotionale. Clientii nostri beneficiaza de servicii complete, personalizate pentru solutii de standuri promotionale.

Standurile promotionale cat si designul se bazeaza pe alegerea temelor care vor capta atentia consumatorilor in cadrul expozitiilor. Suntem o agentie de publicitate care va ofera solutii integrate ce cuprind atat designul si producerea standurilor, cat si implementarea acestora.