Cum se confectioneaza casetele luminoase: cativa pasi utili pentru confectionarea unei casete luminoase

casete luminoase

Cum se confectioneaza casetele luminoase: cativa pasi utili pentru confectionarea unei casete luminoase

In articolul introductiv legat de confectionarea casetelor luminoase, v-am prezentat cateva directii generale pe care trebuie sa le aveti in vizor atunci cand cereti oferta de pret sau de ce nu, sa confectionati o caseta luminoasa. In acest articol de astazi, vom vedea cum se poate confectiona o caseta luminoasa sau ce informatii trebuie sa specificati in cererea de oferta pentru realizarea unei casete luminoase.

Pentru ca sediul sau locatia care reprezinta activitatea unei societati comerciale sa devina cat mai vizibila, atat pe timp de zi, cat si noaptea, ai nevoie de o caseta luminoasa, iar daca bugetul este redus se pot face si casete neluminoase. Cu ajutorul unei casete luminoase, locatia va iesi in evidenta, aceasta fiind una din cele mai eficiente solutii semnalistice luminoase sau neluminoase pentru afacerea ta. Casetele luminoase pot fi confectionate din diferite materiale care se gasesc pe piata din Romania la diferite firme avand ca domeniu de activitate furnizarea de materiale pentru productia publicitara. Aceste tipuri de casete pot fi de mai multe tipuri: casete luminoase cu fata din plexiglas, casete luminoase cu fata din backlit, casete luminoase fata cu alucobond decupat sau casete luminoase cu litere volumetrice aplicate polistiren sau plexiglas. Ma jos o sa va prezentam tipurile de casete luminoase si materialele folosite pentru confectionarea casetelor.

1) Casete luminoase cu fata din plexiglas:

Casetele luminoase din plexiglas pot avea fata dreapta sau curbata si se pot executa atat cu o fata cat si cu doua fete. In cazul casetelor luminoase cu doua fete montajul se face in consola pe peretele suport.

  • Productie casete luminoase dubla fata in consola:

–  Lateralele casetelor sunt confectionate din profile speciale de aluminiu

–  Prezinta cadru pentru rezistenta in interiorul carcasei din otel sau aluminiu

–  Pot fi luminate atat cu tuburi neon cat si tehnologia led (recomandam ledurile: consum mic de energie, garantie minim 40.000 de ore de functionare de la producator)

–  Pot fi personalizate cu autocolant cutting sau autocolant printat si laminat(recomandam autocolantul printat si laminat rezista la razele solare, zgarieturi, protectie culoare cat mai indelungata)

–  Prinderea in perete se face cu cadru metalic sau aluminiu prins de structura casetei din interior + flanse care vin pe perete.

 

  • Productie casete luminoase simpla fata:

–  Lateralele casetelor sunt confectionate din profile speciale de aluminiu

–  Prezinta cadru pentru rezistenta in interiorul carcasei din otel sau aluminiu

–  Pot fi luminate atat cu tuburi neon cat si tehnologia led (recomandam ledurile: consum mic de energie, garantie minim 40.000 de ore de functionare de la producator)

–  Pot fi personalizate cu autocolant cutting sau autocolant printat (recomandam ca autocolantul printat sa fie si laminat: rezista la razele solare, zgarieturi, protectie culoare cat mai indelungata)

–  Prinderea in perete se face de structura interioara a casetei care trebuie sa fie prevazuta cu structura aluminiu sau fier. (recomandam casetele facute pe profile aluminiu, fara structuri de fier in interior: nu ruginesc, rezistenta indelungata, greutate redusa)

 

Casetele luminoase cu fata din plexiglas au in componenta profile de aluminiu de diverse latimi 70mm, 140mm, sau 170mm. Dimensiune maxima recomandata: 3mp, conditionati de lungimea maxima a plexiglasului. Toate aceste casete luminoase plexiglas ce depasesc aceasta dimensiune se realizeaza modular din mai multe elemente, iar fata din plexiglas necesita imbinare.

2) Casete luminoase cu fata din blacklit:

– Fata este realizata din material backlit

–  Structura pentru rezistenta este confectionata din aluminiu

–  Pot fi luminate atat cu tuburi neon cat si tehnologia led (recomandam ledurile: consum mic de energie, garantie minim 40.000 de ore de functionare de la producator)

–  Personalizarea se realizeaza doar cu materiale speciale pentru astfel de aplicatii (autocolant translucent sau print direct pe backlit)

–  Aceste casete luminoase pot fi confectionate la orice dimensiune

–  Prinderea blacklit-ului de caseta se face cu clipsuri speciale

Executia unei casete cu fata din backlit este una din variantele economice de semnalistica atat pentru exterior cat si interior. Casetele luminoase cu fata din backlit  sunt cele mai intalnite casete luminoase  la exterior, acestea permitand dimensiuni foarte mari fara a fi nevoie de imbinari ale materialului. Fata firmei luminoase poate fi printata direct pe material sau poate fi personalizata cu autocolant special taiat cutter sau printat si laminat.

3) Casete luminoase din alucobond decupate CNC:

Casetele luminoase le mai gasim denumite si reclame luminoase confectionate din alucubond / dibond (aluminiu compozit), sunt confectionate prin debitarea sau frezarea la CNC (decupare computerizata) a placilor de aluminiu compozit logo-ul sau formele ce se doresc a fi  luminate.

Pentru ca lumina sa fie difuzata uniform se aplica o placa de plexiglas pe suprafata decupata prin interiorul casetei. Pentru un efect vizual cat mai placut, optional se poate aplica placa de plexiglas decupata routter CNC cu volumetrie maxim 1 cm.

Reclama din dibond are o eleganta aparte datorita varietatii de dimensiuni in care se pot realiza.

Confectionarea casetelor lumininoase din dibond / alucubond:

– inetriorul casetei structura aluminiu sau fier

– fata si lateralele din dibond

– Pot fi luminate cu tuburi neon sau leduri(recomandam banda led: reduce consumul de energie electrica cat si o durata de viata indelungata a iuminarii

–  Fata neluminoasa poate fi colantata cu diferite culori ce pot fi alese din mostrare de autocolant

–  Spatele casetei poate fi din placa de alucobond, tabla sau PVC.

Alege acum casete luminoase de la CBR Marketing! Avem o gama variata de produse si ne dorim sa fim alaturi de tine si sa te ajutam de devii mai vizibil. Cea mai variata gama de casete luminoase o gasesti la CBR Marketing: orice dimensiuni, o mare varietate de modele, cele mai calitative materiale si cel mai scurt timp de livrare. Alege acum casete luminoase de la CBR Marketing! Noi iti oferim posibilitatea sa te promovezi simplu, rapid, calitativ, prin casete luminoase!
Cere acum o oferta de pret pentru casete luminoase! Specialistii CBR Marketing te vor ajuta sa obtii cele mai bune rezultate!

Pentru preturi casete luminoase cu profile aluminiu le gasiti afisate pe site-ul www.ecbr.ro

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *