Litere volumetrice personalizate? CBR Marketing oferă garanția calității

litere volumetrice personalizate

Litere volumetrice personalizate? CBR Marketing oferă garanția calității

Pentru litere volumetrice personalizate trebuie să cauți atent. Alege calitatea și nu neapărat cantitatea dacă vrei să ieși în câștig.

Atunci când publicitatea a devenit o necesitate și nu doar un moft au luat naștere numeroase metode sau unelte de promovare. Fiecare dintre ele pot aduce un plus afacerii tale dacă sunt utilizate cum trebuie, când trebuie și unde trebuie. Ai nevoie de părerea unor specialiști pentru a lua decizia optimă businessului tău. Totul poate fi în beneficiul sau în defavoarea ta în funcție de agenția cu care alegi să lucrezi.

Ofertele de litere volumetrice de la CBR Marketing au fost și sunt extrem de bine vândute și asta datorită calității și a profesionalisului cu care echipa lucrează.

Litere volumetrice personalizate? Ce sunt și la ce ajută?

Literele volumetrice personalizate reprezintă modalitatea ieftină și bună de a-ți face vizibilă afacerea. Ieftin raportându-ne la calitate vs preț. Acestea vin la pachet cu o serie de beneficii pe care nu le poți atrage prin alte metode. Publicitatea outdoor fiind una cu efect imediat. Atunci când un om oarecare trece pe stradă pe lângă sediul afacerii tale și vede aceste litere volumetrice, el își poate da seama că are nevoie de serviciile pe care le oferi. Spontan, nu? De aceea este important cum te prezinti atât outdoor cât și indoor.

Prima impresie contează întotdeauna și poate fi decisivă în finalizarea vânzării. În cazul mai sus menționat poate sări celelalte etape ale vânzării ajungând direct la ultima: vânzarea în sine.

Ce sunt aceste litere volumetrice personalizate?

Literele volumetrice reprezintă instrumente de promovare folosite atât indoor cât și outdoor. Confecționate din materiale ușor de manevrat acestea te ajută la afișarea logo-ului companiei tale într-un mod foarte elegant. Literele volumetrice pot fi luminoase sau normale.

Literele volumetrice de la CBR Marketing au o greutate redusă, dar și o fiabilitate sporită. Totodată, îți oferim în permanență echipe de montaj pentru București. Bineînțeles la cererea clientului asigurăm montaj în toate localitățile din România sau din Europa.

La ce folosesc aceste litere volumetrice personalizate?

Atunci când dorești să fii vizibil și ziua și noaptea ai nevoie de litere volumetrice. Acestea nu numai că arată foarte bine, dar pot fi făcute și la dimensiuni mari pentru a fi vizibile de la distanțe mari. Deși sunt voluminoase, acestea nu au o greutate pe măsura volumului, ceea ce le face ușor de utilizat.

Deși sunt gândite pentru exterior, acestea se pot folosi foarte bine și în interior pentru un plus de imagine.

Pe lângă logo sau numele companiei mai poți afișa de asemenea și diverse mesaje în funcție de campania pe care o desfășori la momentul respectiv.

Literele volumetrice îți oferă posibilitatea de a-ți afișa inclusiv numărul de telefon sau programul. Toate astea pentru a le ușura clienților tăi calea spre serviciile pe care le prestezi.

Din ce sunt confecționate literele volumetrice de la CBR Marketing?

  1. Litere volumetrice personalizate din pexiglas. Pexiglasul este un material din plastic transparent și incasabil folosit ca înlocuitor al sticlei. Folosim fontul dorit de tine, le personalizăm după necesități și folosim culoarea pe care tu o dorești.  În cazul în care considerăm că alegerea ta nu este una potrivită ne vom permite să-ți sugerăm câteva modificări benefice imaginii brandului tău.
  2. Litere volumetrice personalizate din polistiren. Acestea au de asemenea posibilitatea de a fi confecționate folosind fontul sau culoarea preferată.

Litere volumetrice personalizate! Așa nu vs așa da!

Atunci când te decizi sa-ți montezi litere volumetrice personalizate trebuie să ai în vedere câteva aspecte cu privire la designul acestora.

1.Nu folosi fonturi greoaie. Nimeni nu are timp pe stradă să stea să descifreze mesajele publicitare. Dacă nu sunt scrise citeț nu vor fi citite. Folosește fonturi simple. Lizibilitatea este foarte importantă.

2.Ai grijă întdeauna la contrastul folosit. Alege culoarea literelor în funcție de culoarea fundalului pe care vor fi montate. Nu poți monta literele albe pe un fundal alb chiar dacă sunt litere luminoase. Nu se vor vedea sau poate doar noaptea. De asemenea nu exagera cu numărul culorilor. Dacă ai prea multe culori vei obosi clienții. Nu doar că nu-ți vor citi mesajul, dar o să-și facă o primă impresie greșită despre compania ta. O să îi iriți și cu siguranță nu-i vei mai câștiga de clienti prea curând.

3.Folosește mesaje scurte. Nimeni nu are timp să citească o înșiruire de fraze pe un perete când trece pe stradă. Mesajul trebuie să poată fi citit în câteva secunde. Atât cât durează până trece individul pe lângă reclamă.

4.Fii scurt și la obiect. Nu bate câmpii și nu deborda de creativitate folosind prea multe elemente cheie. Nu înseamnă că-ți subestimezi clienții fiind prea simplu și la obiect. Gândește-te că lași loc de interpretări folosind prea multe metafore. Publicitatea outdoor este  una la care omul nu prea are timp să cugete. Dacă nu înțelege din prima să fii sigur că nu se întoarce din drum să recitească. Sau poate doar câțiva pasionați de marketing.

5.Dacă le montezi afară ar fi ok pentru un plus de imagine să fie luminate. Se vor vedea imediat mai ales noaptea și vor atrage atenția și celui mai plictisit sau grăbit om. Fără să vrea își va ridica privirea și subconștientul va reține ce a văzut. Apoi când va avea nevoie de serviciile tale tot subconștientul îi va aminti că te-a citit cândva.

Literele volumetrice București au o garanție de 3 ani și vor fi montate de către echipa CBR Marketing la cererea clientului.

 

 

 

 

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *