Litere volumetrice pret corect? Contacteaza echipa eCBR si afla!

litere volumetrice pret

Litere volumetrice pret corect? Contacteaza echipa eCBR si afla!

Cauti litere volumetrice pret si ai nevoie de o informatie cat mai apropiata de adevar? Ce-ai zice sa ceri toate detaliile de la eCBR?

Internetul abunda de informatii de toate felurile. Unele sunt reale, dar unele sunt doar o capcana. Bineinteles, o capcana in sensul figurat, nu una for real.

Esti atras prin afisarea unor preturi extrem de mici. Dupa cateva schimburi de emailuri si cateva intalniri sa constati ca pretul mic a disparut.

Niciun antreprenor nu ar presta servicii fara sa aiba un profit cat de mic ar fi el. Reducerile se practica inca din cele mai vechi timpuri, dar nu intotdeauna sunt adevarate.

Cand cauti litere volumetrice pret, cauta sa nu te lasi furat de peisaj si de preturi exagerat de mici. Gandeste-te totusi cat costa materialul din care vor fi confectionate si fa-ti un calcul. Nu ar putea sa coste mai putin decat materialul. Ia in calcul si munca prestata de antreprenor pentru a le aduce la forma respectiva. Nu uita ca si grafica este un serviciu care costa destul de mult. Ia in calcul toate elementele care construiesc un pret. Abia atunci vei obtine litere volumetrice pret corect si vei beneficia de o calitate asa cum ti-o doresti.

Tipuri de litere volumetrice pret eCRB

Litere volumetrice pret – pexiglas

Acestea sunt confectionate din pexiglas de calitate superioara, si se pot personaliza si pot avea diferite dimensiuni, culori sau fonturi.  Toate elementele sunt taiate in placi acrilice si sunt prelucrate cu precizie, astfel incat sa rezulte o reproducere fidela a graficii.

Atunci cand alegi litere volumetrice din plexiglas ai libertatea de a le monta atat pe exterior cat si in interior.

Litere volumetrice pret – polistiren

Daca optezi pentru litere volumetrice pret din polistiren ai posibilitatea sa le montezi atat in interior, cat si in exterior, in functie de nevoile tale. Pentru a le da un plus de efect, se pot ilumina cu proiectoare din exterior.

Specificatii litere volumetrice polistiren

  • sunt decupate complet computerizat pe un utilaj special
  • taierea efectiva este realizata de un fir intins si incalzit (filament), dintr-un utilaj actionat cu motoare, comandat prin calculator CNC
  • dimensiunea utila a placilor de polistiren este de 57-122 cm, dar cu o proiectare potrivita si cu taieri din mai multe bucati se pot efectua chiar forme 3D mai dificile si litere cu dimensiuni mai mari decat placa de polistiren
  • polistirenul folosit are o foarte buna rezistenta la compresiune, are densitate foarte mare, are porozitate inchisa si este un produs ecologic.

 

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *