Litere volumetrice luminoase folosite pentru vizibilitatea brandului

Litere volumetrice luminoase folosite pentru vizibilitatea brandului

Vizibilitatea brandului este extrem de importantă pentru finalizarea vânzării. Folosește litere volumetrice luminoase și vei fi văzut de la o poștă.

Întotdeauna un rău mai mic este de preferat în fața unui rău  mai mare. Atunci dacă folosești un mijloc de a-ți promova afacerea și o faci într-un mod eronat, mai bine nu te mai promovezi deloc. Anumite greșeli pot fi fatale imaginii companiei tale. Pot ajunge să reprezinte firma și și să alunge clienții.

Mai corect spus decât să enervezi clienții cu mesajele transmise mai bine nu le mai transmiți niciunul. Îi lași să afle ei singuri de tine. Mai rar, dar mai sigur.

Pentru a te promova eficient ai nevoie de specialiști în domeniu. Ai  nevoie de oameni care știu exact ce îți trebuie. Au rețeta precisă testată de peste 500 de ori.

Specialiștii CBR Marketing îți pot oferi garanția reușitei promovării prin litere volumetrice luminoase.

Literele volumetrice luminoase te ajută de fiecare dată la greu. Acestea agață de pe stradă inclusiv clienții grăbiți sau posocoși. Asta în funcție de reușita realizării literelor bineînțeles. Poți profita și de culori sau lumini pentru a opri un părinte a cărui copil vrea să se bucure de amuzamentul oferit de reclama ta.

Avantaje litere volumetrice luminoase

  1. Ești remarcat de la distanță. Asta îți aduce automat un plus. Volumul acestor litere le face să poată fi citite și înțelese de la distanțe considerabile. De exemplu: la trecerea de pietoni așteaptă la semafor o persoană pe care o doare măseaua. Vede de la distanță literele volumetrice de la un cabinet și mânat de durere se îndreaptă către el. Acesta nu mai are timp și nici starea necesară să mai caute online cabinete stomatologice și va profita de ocazie. Aceeași situație poate fi similară în diverse servicii. Unii vor veni mânați de foame, unii de frig, unii de ploaie, unii de sete etc. Fă-te vizibil cât mai repede pentru a nu pierde clienți.
  2. Poți folosi logo-ul firmei, astfel vei întări brandul. Din ce în ce mai multe persoane te vor recunoaște și în mediul online sau mass media și vor face conexiunea cu literele volumetrice văzute la sediul tău.
  3. Le poți folosi atât în interior cât și în exterior. În interiorul companiei tale poți de exemplu să afișezi cu ajutorul lor un mesaj motivațional adresat angajaților tăi.
  4. Litere volumetrice de la CBR Marketing poți folosi de asemenea atunci când ai o petrecere și vrei ca toată lumea să știe numele sărbătoritului. De exemplu la o petrecere de botez sau la o nuntă, vin rude pe care nu le cunoști neapărat. Atunci afișând numele vei ști sigur că nimeni nu te va striga altcumva.
  5. Literele volumetrice pot fi personalizate exact așa cum îți plac.
  6. Sfat: acceptă părerea specialiștilor pentru a fi sigur de reușita campaniilor tale.

  7. Poți alege culoarea pe care ai folosit-o și la celelalte materiale promoționale. Aduci un plus de imagine, clientul făcând legătura dintre acestea.
  8. Dacă dorești vizibilitate și noaptea pentru că probabil funcționezi program non-stop sau nu, literele volumetrice au posibilitatea de a fi făcute luminoase. Efectul WOW! pe care acestea îl au pe timpul nopții te vor face remarcat numaidecât.
  9. Alege-ți dimensiunea dorită sau potrivită pentru tine și compania ta! Nu există o mărime standard a acestor litere volumetrice de la CBR Marketing. CBR Marketing oferă garanție o perioadă de 3 ani pentru literele volumetrice.
  10. Dacă îți dorești și tu litere volumetrice, dar nu știi cum să le montezi apelează la noi. Montăm  literele volumetrice atât în București cât și în toată țara și în toată Europa. Toate la cererea clienților!

Pentru a avea notorietate mai mare, brandul tău are nevoie de mai multe insrumente de promovare folosite simultan. Nu este suficient să-ți montezi niște litere volumetrice și atât. Alături de flyere, cărți de vizită, casete luminoase, bannere, firme luminoase, social media, reclame online, reclame tv, literele volumetrice vor fi mult mai utile.

Rețeta ideală pentru o campanie de succes este dată numai după o analiză generalistă a brandului în cauză și a trendului de piață. Experții în domeniu știu că aceste elemente combinate corect vor fi rezultatul unui produs final de succes, pe care cu greu îl mai poate astupa concurența.

Așadar atunci când îți promovezi afacerea nu fi economicos. Toate materialele de promovare pot fi costisitoare, dar folosite corect îți vor acoperi cheltuiala și îți vor aduce și un profit frumușel.

Sună tentant? Așa credem și noi, tocmai de aceea ți le recomandăm și ție.

Fii smart, alege-i pe cei mai buni!

Atunci când te decizi cu cine  vrei să mergi mai departe decizi soarta companiei tale. Așadar fii atent la ce alegi. Primești o mostră a ceea ce urmează să cumperi? Știi dinainte cam cum va arăta? Altfel te trezești că nu ți se potrivește produsul final și vei fi nevoit să achiziționezi altul și altul și altul până te hotărăști.

O agenție care se respectă îți va oferi mostra gratuită a produsului final pentru a avea garanția că nu arunci cu banii pe fereastră.

 

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *